WORKSHOPS & OPTREDENS

Muziek, Voeding & Beweging van Kriya Familia

Capoeiraschool samen met de Kriya família verzorgt workshops en optredens voor verschillende doelgroepen en heeft reeds ruime ervaring opgedaan bij festivals, scholen & bedrijven en dankzij hun spririt & improvisatie vermogen zijn de leraren in staat om bijna iedereen met een lach in beweging te krijgen! Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een spectaculaire Capoeirashow te combineren met swingende Braziliaanse optreden van Kriya Familia! Er is van alles mogelijk neem contact met ons op voor meer informatie!

SCHOLEN

Beweging op een speelse manier, de workshop Capoeira & Percussie is interactie! Het leert de kinderen op elkaar in te spelen en stimuleert de zelfexspressie d.m.v bewegen, muziek & zang. De leerlingen worden op een positieve manier gestimuleerd om mee te doen; zingen, klappen, de instrumenten bespelen, het oefenen van de basis aanvals & verdedigings bewegingen en het capoeiraspel in de kring oftewel de ‘roda’! En Capoeira is vooral veel plezier samen maken,…let’s play!

FESTIVALS

Wat dacht u van een Capoeirashow in combinatie met braziliaanse muziek en workshop op uw evenement? Na een inspirerende show kunnen de bezoekers zelf Capoeira en de muziek ervaren!

BEDRIJVEN

Teambuilding, een actieve & creatieve workshop Capoeira bevorderd zeker de teamspirit! Uw medewerkers zullen in ontspannende sfeer nu d.m.v. bewegen & muziek communiceren.

BRAZILIAANSE RITMES & IMPROVISATIE

Kriya Familia: Muziek, dans en meer