Workshops & Optredens

Capoeiraschool samen met de Kriya família verzorgt workshops en optredens voor verschillende

Beweging op een speelse manier, de workshop Capoeira & Percussie is interactie! Het leert de kinderen op elkaar in te spelen en stimuleert de zelfexspressie d.m.v bewegen, muziek & zang. De leerlingen worden op een positieve manier gestimuleerd om mee te doen; zingen, klappen, de instrumenten bespelen, het oefenen van de basis aanvals & verdedigings bewegingen en het capoeiraspel in de kring oftewel de ‘roda’! En Capoeira is vooral veel plezier samen maken,…let’s play!